English  |   Kontakt
 
 
 
Kontakt

Qendra e Biznesit "Zayed Center", Kati III, Rruga Sulejman Delvina

Tel: 04229486   Tel / Fax: 04229327

Email: info@konfindustria.al

 
Nisma
+ Data 2009-12-15
Nisma per mbeshtetjen e eksporteve shqiptare drejt BE. Takim me Ambasadorin e Komisionit Europian ne Tirane,Z. Helmuth Lohan
[më shumë]
+ Data 2008-09-29
Nisma per krijimin e tregut te hapur shqiptar dhe rajonal
[më shumë]
 
Tregu i Ideve
Miq, ju ftojme ne bashkebisedim!
Diskutoni per temat e ndryshme te propozuara nga Konfindustria ose nga vete ju.
Login