English   |   Kontakt
 
 
 
Zyra Avokatore&Ligjore
Ofron sherbime ligjore te te gjitha llojeve per bizneset nepermjet Zyres Avokatore&Ligjore te Konfindustrise ne Gjykatat Administrative, Tregtare dhe Civile brenda dhe jashte territorit te Shqiperise, perfshi edhe Arbitrazhin Nderkombetar.
a.    Keshillimi dhe perfaqesimi ne padi gjyqesore te kompanive te vendit dhe te huaja
b.    Themelimi dhe regjistrimi i kompanive me kapital te vendit dhe te huaj ne Republiken e Shqiperise
c.    Mbrojtja dhe regjistrimi i patentave dhe markave tregtare te kompanive te vendit dhe te huaja
d.    Sigurimin e financimeve te huaja dhe/ose te vendit, fondet e investimit, bankat investimeve, bankat tregtare, institucionet financiare te vendit dhe nderkombetare
e.    Kryerjen e sherbimeve te vleresimit financiar/due diligence ne rast te shitje, blerje, krijimit te joint-venture, merger acquisitation, etj.
f.    Keshillime fiskale per kompanite
g.    Listimi ne burse i kompanive,
h.    Pergatitja dhe certifikimi te bilanceve vjetore te kompanive
i.    Pergatitja e planeve te biznesit ne tregun e Shqiperise, Kosoves dhe Rajonin e Ballkanit Perendimor
 
Kontakt: konfindustria@konfindustria.al
 

Nisma

+ Data 2020-01-07
Illicit&Money Laundering versus Albanian Business. Plani i veprimeve 2020-2022 e Konfindustrise per pranine, ndikimin dhe perballjen me fenomenet e "parave te zeza" dhe "pastrimit te parave" ne ekonomine shqiptare, vleresuar nga kendveshtrimi i biznesit.
[Me shume]
+ Data 2019-05-17
Krijimi i komisionit hetimor ne Kuvendin e Shqiperise per humbjet ne gjykatat nderkombetare
[Me shume]

Njoftime

+ Data 2020-05-20
Qeveria pranon kërkesen e përsëritur të Konfindustria për rikthimin sa më shpejt në normalitet duke zgjeruar ndjeshëm fashën orare, duke lejuar levizjen e njerëzve pa autorizim dhe duke hapur kategori të ndryshme biznesesh.
+ Data 2020-05-02
Qeveria miraton kerkesen e Konfindustria per rihapjen e aktivitetit te industrive te sherbimeve,Qendrave Tregtare. Kerkesa zyrtare iu drejtua Kryeministrit Z.Edi Rama. Sipas njoftimit zyrtar Qendrat Tregtare do te hapen ne date 11 Maj 2020. Qendrat Tregta
+ Data 2019-11-16
Në 15/11/2019, në Divjaka Resort, Divjakë u zhvillua edicioni 1 i Expo Forumit “Albania Agri Financing and Food Safety 2019” organizuar nga Konfindustria në bashkpunim dhe me mbështetjen e Ministrisë së Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural/MBZHR, B
 
Tregu i Ideve
Miq, ju ftojme ne bashkebisedim! Tema e dites:  Si e vleresoni nismen e BE per Krijimin e Tregut te Perbashket Rajonal te vendeve te Ballkanit Perendimor. Tregu Rajonal perballe Tregut Kombetar Shqiperi-Kosove. Dergoni mendimet tuaja ne ide@konfindustria.al  
Login
© 2007 - 2020 Konfindustria. te gjitha te drejtat e rezervuara