English   |   Kontakt
 
 
 
Keshilli Drejtues
1- Shoqeria " Stefani&co ", perfaqsuar nga Z. Stefan Pinguli
2- Shoqeria " EHW ", perfaqsuar nga Z. Luan Leka
3- Shoqeria " Prima ", perfaqsuar nga Z. Fuat Haxhiymeri
4- Shoqeria " Birra Tirana ", perfaqsuar nga Z. Enea Janku
5- Shoqeria " CCBS ", perfaqsuar nga Znj. Christina Busi
6- Shoqeria " Bebabiochemica ", perfaqsuar nga Z. Bardhyl Balteza
7- Shoqeria " Albatros Airways ", perfaqsuar nga Z. Arbens Vokopola
8- Shoqeria " Fleg ", perfaqsuar nga Z. Andon Pango
9- Shoqeria " Metropol Group ", perfaqsuar nga Z. Alban Xhaferri
10- Shoqeria " Coko Word ", perfaqsuar nga Z. Ilir Cepani
11- Shoqeria " Hako ", perfaqsuar nga Z. Adnan Hako
12- Shoqeria " Aquila Liquori ", perfaqsuar nga Z. Edmond Ziso
13- Shoqeria " Atlantik ", perfaqsuar nga Z. Dritan Cela
 

Nisma

+ Data 2020-01-07
Illicit&Money Laundering versus Albanian Business. Plani i veprimeve 2020-2022 e Konfindustrise per pranine, ndikimin dhe perballjen me fenomenet e "parave te zeza" dhe "pastrimit te parave" ne ekonomine shqiptare, vleresuar nga kendveshtrimi i biznesit.
[Me shume]
+ Data 2019-05-17
Krijimi i komisionit hetimor ne Kuvendin e Shqiperise per humbjet ne gjykatat nderkombetare
[Me shume]

Njoftime

+ Data 2020-05-20
Qeveria pranon kërkesen e përsëritur të Konfindustria për rikthimin sa më shpejt në normalitet duke zgjeruar ndjeshëm fashën orare, duke lejuar levizjen e njerëzve pa autorizim dhe duke hapur kategori të ndryshme biznesesh.
+ Data 2020-05-02
Qeveria miraton kerkesen e Konfindustria per rihapjen e aktivitetit te industrive te sherbimeve,Qendrave Tregtare. Kerkesa zyrtare iu drejtua Kryeministrit Z.Edi Rama. Sipas njoftimit zyrtar Qendrat Tregtare do te hapen ne date 11 Maj 2020. Qendrat Tregta
+ Data 2019-11-16
Në 15/11/2019, në Divjaka Resort, Divjakë u zhvillua edicioni 1 i Expo Forumit “Albania Agri Financing and Food Safety 2019” organizuar nga Konfindustria në bashkpunim dhe me mbështetjen e Ministrisë së Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural/MBZHR, B
 
Tregu i Ideve
Miq, ju ftojme ne bashkebisedim! Tema e dites:  Si e vleresoni nismen e BE per Krijimin e Tregut te Perbashket Rajonal te vendeve te Ballkanit Perendimor. Tregu Rajonal perballe Tregut Kombetar Shqiperi-Kosove. Dergoni mendimet tuaja ne ide@konfindustria.al  
Login








© 2007 - 2020 Konfindustria. te gjitha te drejtat e rezervuara