English   |   Kontakt
 
 
 
 
Institucione Publike
07/01/2020
Illicit&Money Laundering versus Albanian Business. Plani i veprimeve 2020-2022 e Konfindustrise per pranine, ndikimin dhe perballjen me fenomenet e "parave te zeza" dhe "pastrimit te parave" ne ekonomine shqiptare, vleresuar nga kendveshtrimi i biznesit.
17/05/2019
Krijimi i komisionit hetimor ne Kuvendin e Shqiperise per humbjet ne gjykatat nderkombetare
05/01/2019
Krijimi i Burses Shqiptare te Energjise
28/12/2017
Panairi Nderkombetar i Prodhimit dhe Teknologjise bujqesore, Agroindustrise, Turizmit dhe Mjedisit. Tetor 2018 Lushnje
02/05/2017
Rishikimi i tarifave te cmimit te energjise elektrike per industrite te cilat kane ndertuar me investimet e veta linjat e furnizimit fundor te tyre.
26/01/2017
Nisma per krijimin e Burses Kombetare te Energjise Shqiperi Kosove
03/01/2017
Nisma per permiresimin ne ligjin e sistemit te menaxhimit te integruar te mbetjeve
25/02/2016
Konfindustria nenshkruan marreveshje bashkepunimi me Kontrollin e Larte te Shtetit per shqyrtimin e ankesave te biznesit ne prokurimin e fondeve publike
16/12/2015
Propozimet e Konfindustrise drejtuar Ministrise se Financave dhe Keshillit te Ministrave per permiresime per Paketen Fiskale 2016
25/11/2015
Paketa Fiskale 2016
21/11/2015
Smart Balkan Expo Forums
25/01/2010
Nisma per kryerjen e nje amnistie te thelle fiskale ne vend, qe duhet te preki pa perjashtim kapitalin, asetet dhe te ardhurat e biznesve dhe gjithe qytetareve shqiptare
08/12/2009
Nisma per mbeshtetjen e eksporteve shqiptare drejt BE. Takim me Ambasadorin e Komisionit Europian ne Tirane,Z. Helmuth Lohan.
29/09/2008
Nisma per krijimin e tregut te hapur shqiptar dhe rajonal
10/07/2007
Pakete Fiskale 2007
29/05/2007
Paketa Fiskale 2008
17/08/2005
Pasojat e hyrjes ne fuqi te MSA
Strategjia e luftes kunder informalitetit ne ekonomine shqiptare
Lufta kunder informalitetit nepermjet vendosjes se TVSH-se dhe kasave rregjistruese ne transaksionet tregtare te shitjeve me pakice
Nisma legjislative per krijimin e Gjykatave Administrative te pavarura nga ekzekutivi.
Tjetra
 

Nisma

+ Data 2020-01-07
Illicit&Money Laundering versus Albanian Business. Plani i veprimeve 2020-2022 e Konfindustrise per pranine, ndikimin dhe perballjen me fenomenet e "parave te zeza" dhe "pastrimit te parave" ne ekonomine shqiptare, vleresuar nga kendveshtrimi i biznesit.
[Me shume]
+ Data 2019-05-17
Krijimi i komisionit hetimor ne Kuvendin e Shqiperise per humbjet ne gjykatat nderkombetare
[Me shume]

Njoftime

+ Data 2020-05-20
Qeveria pranon kërkesen e përsëritur të Konfindustria për rikthimin sa më shpejt në normalitet duke zgjeruar ndjeshëm fashën orare, duke lejuar levizjen e njerëzve pa autorizim dhe duke hapur kategori të ndryshme biznesesh.
+ Data 2020-05-02
Qeveria miraton kerkesen e Konfindustria per rihapjen e aktivitetit te industrive te sherbimeve,Qendrave Tregtare. Kerkesa zyrtare iu drejtua Kryeministrit Z.Edi Rama. Sipas njoftimit zyrtar Qendrat Tregtare do te hapen ne date 11 Maj 2020. Qendrat Tregta
+ Data 2019-11-16
Në 15/11/2019, në Divjaka Resort, Divjakë u zhvillua edicioni 1 i Expo Forumit “Albania Agri Financing and Food Safety 2019” organizuar nga Konfindustria në bashkpunim dhe me mbështetjen e Ministrisë së Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural/MBZHR, B
 
Tregu i Ideve
Miq, ju ftojme ne bashkebisedim! Tema e dites:  Si e vleresoni nismen e BE per Krijimin e Tregut te Perbashket Rajonal te vendeve te Ballkanit Perendimor. Tregu Rajonal perballe Tregut Kombetar Shqiperi-Kosove. Dergoni mendimet tuaja ne ide@konfindustria.al  
Login
© 2007 - 2020 Konfindustria. te gjitha te drejtat e rezervuara