English   |   Kontakt
 
 
 
 
Njoftime per Shtyp
28/06/2020
Konfindustria per amnistine fiskale dhe prodhimin e kanabisit
26/06/2020
Takimi PD- Konfindustria
14/06/2020
Konfindustria kunder rikthimit te masave te izolimit anti COVID
09/06/2020
Konfindustria per penalizimin e HEC-ve te vegjel dhe te mesem nga qeveria
07/06/2020
Konfindustria per ndertimin e HEC-it te Skavices
28/05/2020
Konfindustria per pranimin e kerkeses nga qeveria per kthimin ne normalitet
26/05/2020
Konfindustria per kalimin ne normalitet perpara 1 Qershorit
10/05/2020
Konfindustria per demet e paarsyeshme ne ekonomi gjate COVID19
03/05/2020
Konfindustria per lehtesimin e masave shtrenguese kunder Covid19 dhe zona e lire Shqiperi-Kosove
02/05/2020
Qeveria miraton kerkesen e Konfindustria per rihapjen e aktivitetit te industrive te sherbimeve,Qendrave Tregtare.
30/04/2020
Interviste e Z. Gjergj Buxhuku Administrator i Pergjithshem per menaxhimin dhe pasojat e krizes se Covid 19
25/04/2020
Kerkesa e Konfindustrise per kalimin e shpejte ne normalitet
19/04/2020
Konfindustria per nje pakete fiskale balancuese lidhur me COVID-19
12/04/2020
Konfindustria per politikat e perbashketa antiepidemi Shqiperi-Kosove
05/04/2020
Konfindustria per zbutjen e pasojave te krizes se shkaktuar nga pandemia
30/03/2020
Konfindustria per problematikat e paketes financiare
25/03/2020
Konfindustria me nje pakete masash operative lidhur me bizneset gjate COVID-19
22/03/2020
Konfindustria per aktivitetin ekonomik gjate periudhes se epidemise
13/03/2020
Konfindustria per masat e qeverise lidhur me pandemine boterore COVID 19
08/03/2020
Konfindustria per heqjen e takses 100% nga Kosova
Tjetra
 

Nisma

+ Data 2020-01-07
Illicit&Money Laundering versus Albanian Business. Plani i veprimeve 2020-2022 e Konfindustrise per pranine, ndikimin dhe perballjen me fenomenet e "parave te zeza" dhe "pastrimit te parave" ne ekonomine shqiptare, vleresuar nga kendveshtrimi i biznesit.
[Me shume]
+ Data 2019-05-17
Krijimi i komisionit hetimor ne Kuvendin e Shqiperise per humbjet ne gjykatat nderkombetare
[Me shume]

Njoftime

+ Data 2020-05-20
Qeveria pranon kërkesen e përsëritur të Konfindustria për rikthimin sa më shpejt në normalitet duke zgjeruar ndjeshëm fashën orare, duke lejuar levizjen e njerëzve pa autorizim dhe duke hapur kategori të ndryshme biznesesh.
+ Data 2020-05-02
Qeveria miraton kerkesen e Konfindustria per rihapjen e aktivitetit te industrive te sherbimeve,Qendrave Tregtare. Kerkesa zyrtare iu drejtua Kryeministrit Z.Edi Rama. Sipas njoftimit zyrtar Qendrat Tregtare do te hapen ne date 11 Maj 2020. Qendrat Tregta
+ Data 2019-11-16
Në 15/11/2019, në Divjaka Resort, Divjakë u zhvillua edicioni 1 i Expo Forumit “Albania Agri Financing and Food Safety 2019” organizuar nga Konfindustria në bashkpunim dhe me mbështetjen e Ministrisë së Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural/MBZHR, B
 
Tregu i Ideve
Miq, ju ftojme ne bashkebisedim! Tema e dites:  Si e vleresoni nismen e BE per Krijimin e Tregut te Perbashket Rajonal te vendeve te Ballkanit Perendimor. Tregu Rajonal perballe Tregut Kombetar Shqiperi-Kosove. Dergoni mendimet tuaja ne ide@konfindustria.al  
Login
© 2007 - 2020 Konfindustria. te gjitha te drejtat e rezervuara