English   |   Kontakt
 
 
 
 
Njoftime per Shtyp
02/02/2020
Konfindustria per HEC-in e Kalivacit
26/01/2020
Konfindustria per cmimin e larte te karburanteve dhe energjise elektrike.
11/01/2020
Konfindustria per mundesine e spekullimit me cmimet e karburanteve pas zhvillimeve ne Iran.
29/12/2019
Konfindustria per "Minishengenin Ballkanik" dhe tregun energjitik Shqiperi-Kosove
22/12/2019
Konfindustria per mosarketimin e te ardhurave ne buxhetin e shtetit
15/12/2019
Konfindustria per pagesat e demeve nga kompanite e sigurimeve
08/12/2019
Konfindustria per pasojat e termetit mbi biznesin
24/11/2019
Konfindustria per projektet e planifikuara ne buxhetin e vitit 2020
17/11/2019
MiniShengeni Ballkanik dhe spastrimi etnik i shqiptarëve të Medvegjës
16/11/2019
Zhvillohet Expo Forumi “Albania Agri Financing and Food Safety 2019
03/11/2019
Konfindustria per nismen ligjore lidhur me kompanite "guacke"
27/10/2019
Konfindustria per raportin e "Doing Business"
19/10/2019
Konfindustria per tregun e perbashket Shqiperi-Kosove
06/10/2019
Konfindustria per miratimin e akteve ligjore me ndikim ekonomik nga kuvendi
30/09/2019
Albania AgroFinancing&Food Safety 2019
25/09/2019
Konfindustria per Korporaten Shqiptare te Investimeve
07/09/2019
Konfindustria per skemat abuzuese me TVSH-ne.
27/08/2019
"Per penalizimin e kompanise "Bankers Petrolium" nga Ministria e Financave dhe Ekonomise".
18/08/2019
Konfindustria per kontrollin e cilesise se karburanteve
11/08/2019
Konfindustria per vazhdimin e zhvleresimit te Euro-s.
Prapa Tjetra
 

Nisma

+ Data 2020-01-07
Illicit&Money Laundering versus Albanian Business. Plani i veprimeve 2020-2022 e Konfindustrise per pranine, ndikimin dhe perballjen me fenomenet e "parave te zeza" dhe "pastrimit te parave" ne ekonomine shqiptare, vleresuar nga kendveshtrimi i biznesit.
[Me shume]
+ Data 2019-05-17
Krijimi i komisionit hetimor ne Kuvendin e Shqiperise per humbjet ne gjykatat nderkombetare
[Me shume]

Njoftime

+ Data 2020-05-20
Qeveria pranon kërkesen e përsëritur të Konfindustria për rikthimin sa më shpejt në normalitet duke zgjeruar ndjeshëm fashën orare, duke lejuar levizjen e njerëzve pa autorizim dhe duke hapur kategori të ndryshme biznesesh.
+ Data 2020-05-02
Qeveria miraton kerkesen e Konfindustria per rihapjen e aktivitetit te industrive te sherbimeve,Qendrave Tregtare. Kerkesa zyrtare iu drejtua Kryeministrit Z.Edi Rama. Sipas njoftimit zyrtar Qendrat Tregtare do te hapen ne date 11 Maj 2020. Qendrat Tregta
+ Data 2019-11-16
Në 15/11/2019, në Divjaka Resort, Divjakë u zhvillua edicioni 1 i Expo Forumit “Albania Agri Financing and Food Safety 2019” organizuar nga Konfindustria në bashkpunim dhe me mbështetjen e Ministrisë së Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural/MBZHR, B
 
Tregu i Ideve
Miq, ju ftojme ne bashkebisedim! Tema e dites:  Si e vleresoni nismen e BE per Krijimin e Tregut te Perbashket Rajonal te vendeve te Ballkanit Perendimor. Tregu Rajonal perballe Tregut Kombetar Shqiperi-Kosove. Dergoni mendimet tuaja ne ide@konfindustria.al  
Login


© 2007 - 2020 Konfindustria. te gjitha te drejtat e rezervuara